Dakonderhoud

Dakonderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw dak voorkomt lekkages en andere gevolgen van beschadigingen. Door regelmatig uw dak te controleren en onderhoud te verrichten voorkomt u hoge reparatiekosten.

Onderhoud werkzaamheden

De meest kleinste handelingen vallen al onder dakonderhoud. Van het schoonmaken van uw dakgoten tot aan het schilderen van uw houten dakkapel. Snel en gemakkelijk hulp vinden bij het onderhoud van uw dak? Dan bent u bij Dakkapellenplaza bij het juiste adres. Wij bieden u een groot netwerk aan specialisten door heel Nederland die het dakonderhoud voor u willen uitvoeren.

Zelf dakonderhoud doen

Het reinigen van uw dak is noodzakelijk om lekkages en rottend materiaal te vermijden. Er zijn een aantal dingen die u zelf uit kunt voeren zonder direct een specialist in te schakelen. Zo bent u zelf in staat om de dakgoten te controleren op eventuele verstoppingen. Verstoppingen in uw dakgoten zorgen ervoor dat vocht onder uw dakpannen trekt. Hierdoor hebben algen de kans om te groeien waardoor het de levensduur van uw dakpannen verkort. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Naast het schoonmaken van de dakgoten is het goed om dakranden, dakkapellen en dakvensters schoon te houden. Mocht u tijdens het schoonmaken beschadigingen tegen komen, schroom dan niet om actie te ondernemen. Kleine scheurtjes zorgen al snel voor grote schade aan uw woning.

Onze vakmannen inhuren?

Bent u op zoek naar een vakman die de werkzaamheden aan het dakonderhoud voor u kan uitvoeren? Vult u dan ons contactformulier in voor meer informatie en ontvang vrijblijvend een offerte. Aan de hand van uw postcode worden vakmannen bij u in de buurt gezocht. Zo heeft u de mogelijkheid om verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Onze vakmannen staan graag voor u klaar voor het onderhoud van uw dak.

Dakonderhoud door onze vakmannen

Om lang plezier te hebben van uw dak is het belangrijk om dakonderhoud uit te voeren. Bent u zelf niet in staat om het dak op te klimmen, dan is het ook mogelijk om hulp in te schakelen. De vakmannen van Dakkapellenplaza zijn uiterst geschikt om te helpen bij uw dakonderhoud. Zij zorgen ervoor dat ze uw gehele dak controleren op eventuele beschadigingen. Van scheurtjes tot slijtageplekken die op den duur voor problemen gaan zorgen. Ze controleren of de aansluitingen van de dakranden nog optimaal zijn. Indien het nodig is voeren ze in overleg met u de reparatie uit. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van de werkzaamheden en de kosten. Verder verwijderen ze het vuil van uw dak en dakgoten.

Uw dakonderhoud uitbesteden?

Ziet u het zelf niet zo zitten om een ladder op te klimmen voor uw dakonderhoud? Geen probleem, onze vakmannen nemen graag de klus van u over. Neem contact op met een vakman bij u in de buurt door middel van het contactformulier.