Een dakraam is maar een dakraam. Een Velux dakraam daarentegen is het beste dakraam van de markt. Velux is een Deens merk. Een merk dat door zowel consumenten als professionals bijzonder goed staat aangeschreven. Met een dakraam zorg je voor voldoende licht op zolder, waardoor de zolder geen afgedankt donker hok wordt. Door goed licht naar binnen te laten vallen krijg je de mogelijkheid jouw zolder te herinrichten tot bijvoorbeeld extra slaapkamer of hobby kamer. Nu zijn er veel verschillende soorten dakramen te verkrijgen, maar ze zijn lang niet allemaal zo goed als het Velux dakraam.

Waarom een Velux dakraam?

Het is ontzettend vervelend om elke paar jaar het dakraam te vervangen. Een Velux dakraam is van hoge kwaliteit waardoor je geen risico loopt dat het raam niet meer goed dicht of open gaat. Maar ook moet het glas goed zijn aangebracht om zijn taak te verrichten. Een Velux dakraam heeft stevig en helder glas, waardoor licht prachtig naar binnen komt. En door de stevigheid en dikte van het glas ontstaat er niet snel schade.

Consumenten en vakmannen kiezen vaak voor dit merk dakraam omdat deze zeer stevig is en ook nog eens mooi oogt. Onze vakmannen werken het dakraam zorgvuldig af waardoor het dakraam perfect past. Met een Velux dakraam ben je gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.

Jouw dakraam vervangen door een Velux dakraam?

Is jouw dakraam beschadigt of heeft het last van slijtage, dan is de beste oplossing om deze te vervangen. Er wordt een compleet nieuw dakvenster gemonteerd waardoor de interieurafwerkingen behoudt blijven. Zo blijft het dakraam op dezelfde plek, maar is hij weer helemaal nieuw. Voordat wij het dakraam vervangen geven we jou persoonlijk advies voor het nieuwe Velux dakraam.

Een Velux dakraam door Veluxspecialisten

Er zijn verscheidene bedrijven die dakramen plaatsen, maar onze monteurs zijn opgeleid door Velux en zijn ongetwijfeld de beste op de markt. Naast het leveren van uitstekende kwaliteit, bieden wij ook tien jaar garantie bij onze service en producten. Op onze website vind je afgeronde projecten die je kunt bekijken om een beeld te krijgen van onze dakramen. Zie je een dakraam die jou interesseert? Of heb je een geheel ander concept in gedachten? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.