Prefab dakkapel

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is kant en klaar gemaakt in de fabriek. Van basisconstructie tot aan de isolatie. De constructie is direct voorzien van isolatiemateriaal, is waterdicht en heeft een hoog afwerkingsniveau. Een prefab dakkapel is leverbaar in zowel hout als kunststof. Een bijkomend pluspunt is dat de aanbouw de waarde van uw woning verhoogt.

Monteren in een dag

Een prefab dakkapel is in een dag te plaatsen. Een prefab model is kant en klaar waardoor de bouw veel sneller gaat. Dit scheelt manuren en dus geld. Een goede voorbereiding is het halve werk. U verwijdert eerst de dakpannen en de balken om vervolgens de aanbouw op het dak te monteren. Om lekkage en tocht te voorkomen is goede afwerking belangrijk, zowel aan de binnen- en buitenkant. Laat u de klus aan een expert over, dan is de afwerking aan de buitenkant geheel bij de prijs inbegrepen. De afwerking aan de binnenkant gebeurt standaard met multiplex platen. Mocht u bepaalde wensen hebben, dan komen hier extra kosten bij kijken. Denk hierbij aan een vensterbank en de afwerking van het plafond en de zijwanden.

Materiaal

Bij een prefab dakkapel heeft u de keuze uit kunststof of hout. Ze hebben dezelfde voor- en nadelen als een traditionele dakkapel. Het enige verschil is dat een prefab dakkapel in één keer op het dak terecht komt. Kunststof heeft een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. Bij hout komt er echter wel onderhoud aan te pas, maar het is makkelijker te repareren. Ook is er op zijn tijd een verfbeurt nodig bij een houten dakkapel. Kies voor hout als u de natuurlijke uitstraling van uw huis wilt behouden. Wilt u graag meer informatie over hoe u uw nieuwe aanbouw moet onderhouden? Kijk dan op de pagina's over een houten- of kunststof dakkapel voor meer informatie.

Voordelen van een prefab dakkapel

  • In één dag geplaatst
  • Hoog afwerkingsniveau
  • Verkrijgbaar in verschillende materialen
  • Garantie
  • Waardeverhoging van uw woning

Garantie

Door het plaatsen van een prefab dakkapel uit te besteden heeft u bij schade recht op garantie. Iedere leverancier hanteert zijn eigen voorwaarden.
Mocht er sprake zijn van schade, meld dit zo snel mogelijk. Gemiddeld is de garantietermijn tien tot vijftien jaar.

Advies nodig?

Twijfelt u over het soort prefab dakkapel dat u wilt laten plaatsen, neem dan gerust contact met ons op. De experts beantwoorden graag al uw vragen. Zowel zakelijk als particulier is het mogelijk om vrijblijvend offertes aan te vragen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Een gemakkelijk en snelle manier om meer informatie in te winnen.